Aktuelt

Ny tribune til det flotte sandvolleyballanlegget vårt!

Elevene i B-klassen i Vg2 byggteknikk har brukt 4 uker av timene i produksjonsfaget til å bygge den første delen av tribunen på sandvolleyballanlegget vårt.   Elever i Vg2 Bygg og anleggsteknikk bygger tribune | Fotograf: Kåre Sigridnes  

Zoomforelesning med den amerikanske ambassaden!

Torsdag hadde elevene i samfunnsfaglig engelsk på Vg3 studiespesialisering zoomforelesning med den amerikanske ambassaden.  

Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.  

Ingen utenlandsreiser i Viken-skolenes regi ut skoleåret

Viken fylkeskommune har besluttet å forlenge reisestopp for alle reiser til utlandet i skolenes regi, eller som kan knyttes til skolene, ut skoleåret 2020/2021.    

Besøk fra ambulansen

I dag har Vg1 helse- og oppvekstfag hatt besøk av ambulansemedarbeidere i Nes.

Håndvask fungerer!

Dagsaktuelt eksperiment i naturfag. Loffskivene ble håndtert enten med uvaska hånd, eller med spritvaska hånd. Deretter ble skivene lagt i hver sin pose i 14 dager.

Foreldremøter høst

Her kan du finne presentasjoner som ble gjennomgått på foreldremøtene i starten på september. Ta kontakt med avdelingsleder på ditt program for spørsmål eller mer utfyllende informasjon.

Var du avgangselev på videregående i vår og fikk ikke bestått?

Nå tilbyr Viken fylkeskommune intensivkurs for elever som gikk ut av videregående våren 2020 og fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 i ett eller flere fag. Du får hjelp til å fullføre og bestå, og kan sikre deg studie- eller yrkeskompetanse. Oppmeldingsfristen er 15. september, og du avlegger eksamen i november–desember.  

Elevene i 2HEA syr munnbind

Elevene på helsefagarbeider har etter skolestart gått i gang med å lage egne munnbind.   Elevene viser frem arbeidet  

Fjerner krav om legeerklæring fram til 1. november

Elever som er hjemme på grunn av helseplager trenger ikke å levere legeerklæring, men må levere egenmelding. Shutterstock

Til toppen