Aktuelt

Håndvask fungerer!

Dagsaktuelt eksperiment i naturfag. Loffskivene ble håndtert enten med uvaska hånd, eller med spritvaska hånd. Deretter ble skivene lagt i hver sin pose i 14 dager.

Foreldremøter høst

Her kan du finne presentasjoner som ble gjennomgått på foreldremøtene i starten på september. Ta kontakt med avdelingsleder på ditt program for spørsmål eller mer utfyllende informasjon.

Var du avgangselev på videregående i vår og fikk ikke bestått?

Nå tilbyr Viken fylkeskommune intensivkurs for elever som gikk ut av videregående våren 2020 og fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 i ett eller flere fag. Du får hjelp til å fullføre og bestå, og kan sikre deg studie- eller yrkeskompetanse. Oppmeldingsfristen er 15. september, og du avlegger eksamen i november–desember.  

Foresatte har ennå ikke tilgang til VIS Visma InSchool

Av hensyn til personvernet kan vi ikke hente informasjon om foresatte til elever over 18 fra det sentrale folkeregisteret til Visma InSchool (VIS). Det medfører at leverandøren må lage en ny løsning der elevene selv kan gi foresatte tilgang. Vi må derfor dessverre utsette å gi foresatte, også til elever under 18 år, tilgang til VIS. Vi håper at vi kan gi foresatte tilgang før høstferien.  

Elevene i 2HEA syr munnbind

Elevene på helsefagarbeider har etter skolestart gått i gang med å lage egne munnbind.   Elevene viser frem arbeidet  

Nå skal elever selv laste opp dokumentasjon på fravær i Visma InSchool (VIS)

Tidligere har elever levert dokumentasjon på fravær til kontaktlærer på papir. Nå skal elevene selv legge inn dokumentasjonen ved å laste den opp i VIS, det skal ikke leveres dokumentasjon på fravær på papir til skolen. Her kommer en kort brukerveiledning. 

Viktig informasjon til skolestart

For deg som er elev på en av de 58 videregående skolene i Viken finner du mye nyttig informasjon om skolestarten her.  

God sommer!

Vi ønsker alle våre elever og deres familier en riktig god sommer!  

Godt resultat for bistandsprosjektet

Bistandskomitèen har gjennom skoleåret flere arrangementer for å skape engasjement rundt bistand og samle inn penger til vårt prosjekt Sjef i eget liv - Samwad i Nepal. Dette skoleåret ble det litt annerledes da flere arrangementer har utgått på grunn av fjernundervisning. Allikevel så har bistandskomitèen samlet inn 139 657kr . Dette har elevene samlet inn gjennom å arrangere aksjonsdagen  Gi en dag , kakesalg, nattcup i volleyball og innsamling av pant. Vi gratulerer med god jobbing!  

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni. Pixabay  

Til toppen